Dette kan vi hjelpe deg med

Vi har et stort utvalg av tjenester vi kan tilby deg som kunde. Alle er skreddersydde for å gjøre kjøp av våre produkter så enkelt og smidig som mulig.
Du kan lese litt om det vi kan tilby på denne siden. Vil du vite mer ønsker vi deg hjertelig velkommen inn i vårt kjøkkenstudio.

 • ikon hembesök

  Hjemmebesøk

  Våre erfarne og stilbevisste kjøkkenkonsulenter kommer gjerne hjem til deg kostnadsfritt. De hjelper deg med å finne den optimale løsningen på ditt kjøkken, baderom eller garderobe ut ifra behov og stil. Hjemmebesøket bruker å være en viktig del av prosessen for å få et bra sluttresultat. Det er også en fin anledning til å få diskutert hvordan prosjektet skal se ut rent praktisk.

 • ikon offert

  Tilbud

  Hos oss får du alltid en perspektivtegning på ditt nye kjøkken. Denne vil gi deg et godt bilde av hvordan ditt nye kjøkken vil bli. Når du er fornøyd med løsningen som vi sammen har kommet fram til, og alle detaljer er på plass, kan du forvente deg et tilbud i løpet av 72 timer. Tilbudet er selvsagt kostnadsfritt, og det er ikke bindende. På tilbudet oppgir vi alltid hvor lenge det er gyldig.

 • ikon leverans

  Levering

  Vi tar ansvar hele veien! Vi tar kontakt med deg når det nærmer seg levering. Du får den første beskjeden noen dager før vi kommer med din bestilling. Sjåføren kommer dessuten til å ta kontakt med deg på telefon like før vi beregner å være fremme. Vår biler er store og krever en viss plass, men vi gjør vårt beste for å få losset så nære din bolig som mulig.

 • ikon montering

  Montering

  Ønsker du hjelp med montering av ditt nye kjøkken? Monteringen av kjøkkenet er en viktig del for å få det perfekte sluttresultatet som kjøkkenet fortjener. Derfor er vi glade for å kunne tilby profesjonelle montører. Våre montører har lang erfaring i å montere kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet og har gjennomgått den opplæringen som Drømmekjøkkenet har.

 • ikon nedmontering

  Demontering

  Har du et eksisterende kjøkken der ditt nye kjøkken skal monteres og ønsker hjelp med riving og bortkjøring av ditt gamle kjøkken? Ta det med ro – vi tar hånd om nedmontering av din gamle kjøkkeninnredning, bortkjøring og gjenvinner den på best mulig måte. Trygt, bekvemt og en god start mot ditt nye kjøkken.